نوار درزگیر چسبدار فومی K-FLEX-

جدول...

مشاهده

نوار درزگیر چسبدار آلومینیومی کی فلکس

جدول...

مشاهده

نوار درزگیر چسبدار برزنتی / پلیمری کی فلکس

جدول...

مشاهده

چسب مخصوص K-FLEX-

[n...

مشاهده

روکش آلومینیومی (AL CLAD) مسلح کی فلکس

ج...

مشاهده

اتصالات پیش ساخته K-FLEX-

جدول...

مشاهده

عایق فلنج K-FLEX

جدول...

مشاهده

عایق لوله ای K-Flex ST NBR

جدول...

مشاهده

عایق الاستومری ان بی آر

جدول ...

مشاهده

عایق لوله ای K-FLEX HT

جدول ...

مشاهده

عایق رولی K-FLEX HT

جدول...

مشاهده

عایق های روکش دار K-FLEX

جدول ...

مشاهده

عایق های رولی چسبدار

جدول...

مشاهده

عایق های رنگی K-Flex

راه حلی مناسب جهت نشان گذاری خطوط لوله در تاسیسات....

مشاهده

عایق های لوله ای چاک دار K-FLEX

عایق های لوله ای چاک دار K-Flex به صورا برش خورده و در انواع مختلفی تولید می شوند. افزایش سرعت نصب, کاهش ضایعات, یکنواختی در برش عایق و ... از مزیت این محصول می باشد....

مشاهده

عایق های لوله ای چاک دار چسب دار K-FLEX

عایق های لوله ای چاک دار چسب دار به منظور نصب سریع و راحت با فرمولاسیون ویژه چسب طراحی شده اند. این سیستم جدید, دارای عملکرد فوق العاده ای بوده و به صورت قابل توجهی باعث کاهش مصرف چسب و افزایش سرعت...

مشاهده

عایق های لوله ای چاک دار روکش دار K-FLEX

این عایق های چاک دار روکش دار با روکش های آلومینیومی مسلح قابل ارائه می باشد. این محصولات دارای OVERLAP الومینیومی بوده که برای نصب آنها نیازی به استفاده از نوار درزگیر نمی باشد....

مشاهده

عایق رولی

جدول...

مشاهده

نوار درزگیر چسبدار فومی K-FLEX

نوار درزگیر چسبدار K-FLEX از جنس عایق و به صورت چسبدار می باشد. این نوارهای درزگیر جهت اطمینان از عدم نفوذ گرد و غبار و بخار آب، تقویت اتصال درز عایق ها، جلوگیری از اتلاف انرژی از محل درزها مورد...

مشاهده

نوار درزگیر چسبدار آلومینیومی

جهت درزبندی و اطمینان از عدم نفوذ غبار و بخار آب برای درز عایق هایی که دارای روکش آلومینیومی هستند مورد استفاده قرار می گیرد و برای هر نوع روکش آلومینیومی نوار درزگیر از همان نوع ارائه می گردد. نوار...

مشاهده

محصولات صنعت ساختمان

محصولات صنعت ساختمان و جدیدترین مصالح که در حال حاضر در سراسر جهان تولید می‌شوند، نتیجه تلاش در زمینه علم و تکنولوژی هستند و از ویژگی‌ها و مزایایی برخوردارند که در مصالح قدیمی وجود نداشت. این مواد جدید، نه‌تنها در ترکیب مواد تشکیل‌دهنده، بلکه در ظاهر و کاربرد نیز تفاوت‌هایی با مصالح قدیمی دارند.

محصولات صنعت ساختمان

 محصولات صنعت ساختمان که در گذشته مورد استفاده قرار می‌گرفتند، ویژگی‌ها و مزایای محدودی داشتند و در طول زمان کیفیت اولیه خود را از دست می‌دادند و با فرسودگی، عمر بنا را کاهش می‌دادند؛ اما امروزه، مصالح جدید با تنوع بسیار بالا، به نیازهای مشتریان پاسخ می‌دهند. طراحی و ساخت بناهای امروزی، متناسب با نیازهای جامعه صورت می‌گیرد و به‌گونه‌ای متفاوت از گذشته است؛ زیرا نه‌تنها نوع ساخت؛ بلکه محصولات صنعت ساختمان که برای ساخت‌وساز به کار می‌روند نیز جدیدتر و باکیفیت‌تر هستند. مهم‌ترین مزیتی که جدیدترین مصالح برای بشر به ارمغان آورده‌اند، ایجاد یک زندگی پر از آسایش و آرامش است. اگر به دنبال کسب اطلاعات و یا خرید عایق کی فلکس هستید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

محصولات صنعت ساختمانی کدامند؟

 صنعت ساختمانی شامل تولید و عرضه جدیدترین مصالح است که برای ساخت‌وساز ساختمان‌ها به کار می‌روند. محصولات صنعت ساختمان شامل انواعی از مواد ساختمانی، تجهیزات و تکنولوژی‌های مختلفی هستند که به طور مستقیم و غیرمستقیم در فرایند ساخت‌وساز ساختمان‌ها استفاده می‌شوند. مواد ساختمانی عبارت‌اند از: 1. بتن: بتن یکی از مهم‌ترین مواد ساختمانی است که از ترکیب سیمان، آب و مواد معدنی تشکیل شده است. بتن به دلیل مقاومت بالا در برابر فشار و خمش، ثابت‌بودن حجم، ضد آب بودن و پایداری در برابر حرارت و آتش، در ساختمان‌های بلند، پل‌ها، مخازن و سدها به کار می‌رود. 2. آجر: آجر یکی از محصولات صنعت ساختمان است که از خمیر خاک، شن و ماسه تهیه می‌شود و پس از خشک‌شدن در کوره، به‌صورت قالب‌های مستطیلی یا مربعی ساخته می‌شود. آجر به دلیل مقاومت بالا در برابر فشار، خمش و حرارت، در ساختمان‌های مسکونی و تجاری به کار می‌رود. 3. سنگ: سنگ یکی دیگر از مواد ساختمانی است که به دلیل زیبایی، مقاومت در برابر سایش، حرارت و آتش، در ساختمان‌های مختلف از جمله خانه‌ها، دیوارهای تزئینی، انبارها و سازه‌های پلی به کار می‌رود. 4. فولاد: فولاد یکی از محصولات صنعت ساختمان است که از آهن و کربن تهیه می‌شود و به دلیل مقاومت بالا در برابر فشار، خمش و کشش، در ساختمان‌های بلند، پل‌ها، سدها و سازه‌های صنعتی به کار می‌رود. 5. چوب: چوب یک ماده ساختمانی طبیعی است که به دلیل زیبایی، سبکی و ارزانی، در ساختمان‌های مسکونی، دکوراسیون داخلی، کابینت‌ها و مبل‌ها به کار می‌رود.همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالعه عایق الاستومری لوله بپردازید.

 تجهیزات صنعت ساختمانی شامل

 1. درب و پنجره: درب و پنجره جزئی از محصولات صنعت ساختمان هستند که به دلیل زیبایی، عملکرد، امنیت و استحکام، در ساختمان‌های مسکونی و تجاری به کار می‌روند. 2. سیستم‌های گرمایش و سرمایش: سیستم‌های گرمایش و سرمایش، شامل انواع رادیاتور، بخاری، کولرگازی و کولر آبی هستند که در ساختمان‌ها جهت رفع نیازهای حرارتی و سرمایشی استفاده می‌شوند. 3. سیستم‌های الکتریکی و نورپردازی: سیستم‌های الکتریکی شامل تأسیسات برقی، سیم و کابل، پریز و سوکت، سیستم‌های نورپردازی نیز شامل نورپردازی داخلی و خارجی ساختمان‌ها است. 4. سیستم‌های آب و فاضلاب: سیستم‌های آب و فاضلاب شامل شبکه لوله‌کشی آب، خطوط فاضلاب و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب هستند که در ساختمان‌ها برای تأمین آب و دفع فاضلاب استفاده می‌شوند. 5. تجهیزات ایمنی و آتش‌نشانی: تجهیزات ایمنی و آتش‌نشانی شامل دوربین‌های مداربسته، سیستم‌های اعلام حریق، خطوط اطفای حریق و انواع دستگاه‌های ایمنی است که در ساختمان‌ها برای ایمنی و آتش‌نشانی استفاده می‌شوند.  سانا عایق مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز عایق صنعتی را در اختیار شما قرار دهد.

جدیدترین مصالح و تکنولوژی‌های صنعت ساختمانی شامل

 1. سیستم‌های سازه‌ای: سیستم‌های سازه‌ای شامل سیستم‌های فولادی، بتنی و چوبی هستند که جزئی از محصولات صنعت ساختمان هستند و در فرایند ساخت‌وساز ساختمان‌ها به کار می‌روند. 2. سیستم‌های عایق‌بندی: سیستم‌های عایق‌بندی به عنوان جدیدترین مصالح و مصالح نوین ساختمانی، شامل انواع عایق‌های حرارتی، صوتی، رطوبتی و رادیواکتیو هستند که در ساختمان‌ها برای حفاظت از نواحی مختلف به کار می‌روند. 3. سیستم‌های هوشمند: سیستم‌های هوشمند به عنوان جدیدترین مصالح شامل انواع سیستم‌های خانه هوشمند، سیستم‌های کنترل ترموستات و سیستم‌های کنترل روشنایی هستند که در ساختمان‌ها برای مدیریت بهتر از انرژی و بهبود کیفیت زندگی استفاده می‌شوند. 4. سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر: سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر به عنوان مصالح نوین ساختمانی، شامل پنل‌های خورشیدی، توربین‌های بادی و سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی هستند. این سیستم‌ها جز محصولات صنعت ساختمان مدرن هستند. 

مصالح نوین ساختمانی

 بر خلاف مصالح قدیمی امروزه از مصالح نوین ساختمانی که کیفیت بالاتری دارند استفاده می‌شود. در ادامه به معرفی این محصولات صنعت ساختمان و جدیدترین مصالح می‌پردازیم. 

بتن خودترمیم‌شونده

 بتن خودترمیم‌شونده، با افزودن مواد ترمیم‌کننده به بتن معمولی تولید می‌شود و از گسترش ترک‌خوردگی در بتن جلوگیری می‌کند. این بتن، قابلیت تعمیر و بازسازی ترک‌ها را داراست و عمر طولانی‌تری نسبت به بتن معمولی دارد. عامل اصلی ترمیم ترک‌های بتن، وجود کپسول‌های سیلیکات سدیم در ساختار بتن است. ترکیب سیلیکات سدیم با بتن، آن را قادر می‌سازد تا آسیب‌های خود را ترمیم کند و بازسازی ترک‌ها را انجام دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر از سایت معتبر کیفلکس به صفحه ایزولاسیون مراجعه کنید.

 بتن اسفنجی

 بتن اسفنجی به عنوان جزئی از مصالح نوین ساختمانی با مخلوط‌کردن شن، ماسه، سیمان و آب تولید می‌شود و به دلیل وجود فضای خالی در ساختار آن، آب می‌تواند از بتن خارج شود. در این بتن، مواد افزودنی نیز به کار می‌رود که نقش مهمی به‌منظور مقاومت در برابر نفوذ، مقاومت و مدت زمان‌ گیرایی این نوع بتن دارند؛ بنابراین می‌توان گفت که این مواد افزودنی عملکرد بتن اسفنجی را تقویت می‌کنند. متاسفانه، بتن‌های قدیمی در مقابل ترک‌خوردگی و نفوذپذیری مقاومت زیادی از خود نشان نمی‌دهند. امروزه، با استفاده از بتن اسفنجی که از افزودنی‌هایی همچون سیلیس، خاکستر بادی و مواد مصنوعی سرباره تشکیل شده است، می‌توان دوام و استحکام بالاتری را مشاهده کرد. این محصول به عنوان یکی از جدیدترین مصالح قادر است آب را برای انتقال به منابع زیر زمینی از خود عبور دهد؛ به همین دلیل برای زیرسازی چمن‌ها، پیشگیری از یخ‌زدگی آب برف‌وباران در فصول سرد سال و در بسیاری از پروژه‌های عمرانی و ساختمانی از این محصول استفاده می‌شود. 

ورق‌های پلی‌کربنات

 ورق‌های پلی کربنات نمونه‌ای از محصولات صنعت ساختمان و مصالح نوین ساختمانی هستند که امکان استفاده از آن‌ها به‌جای شیشه‌های معمولی وجود دارد. این ورق‌ها به عنوان جدیدترین مصالح با شفافیتی مشابه به شیشه، برخوردار از استحکام بالایی هستند. یکی از ویژگی‌های این ورق‌ها، دارا بودن خاصیت مقاومت در برابر اشعه UV است؛ به همین دلیل استفاده از این مصالح نوین ساختمانی باعث می‌شود که اشعه‌ مضر خورشید از آن‌ها عبور نکند. ورق‌های پلی‌کربنات، امروزه، جز مصالح نوین ساختمانی و جدیدترین مصالح به شمار می‌روند. این محصول دارای مقاومت بسیار بالایی است. برای ایجاد سقف مکان‌های مختلف و به‌ویژه ایجاد سقف کاذب و ورودی پارکینگ‌ها می‌توان از این محصول استفاده کرد. این ورق‌ها در رنگ‌های مختلف نیز در دسترس هستند.

 سالید سرفیس یا پلی استون‌ها

 سالید سرفیس یا پلی استون‌ها به‌عنوان یکی از مصالح نوین ساختمانی شناخته می‌شوند. این ماده به‌صورت پانل مسطح در دسترس است و به عنوان یکی از جدیدترین مصالح در صنعت ساختمان برای انواع پوشش‌های داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سالید سرفیس پانل‌های مسطحی است که از مواد شیمیایی مختلفی همچون رنگ شیمیایی اکریلیک‌، سنگ رسوبی آلومینیوم‌دار بوکسیت، رنگ‌دانه‌های پلاستیکی، رزین‌های مصنوعی پلی‌استر و ... تولید می‌شود. از این محصول به‌عنوان جزئی از مصالح ساختمانی نوین در حمام و دستشویی، بانک‌ها، بیمارستان‌ها، میزهای اداری و بسیاری دیگر از مکان‌ها استفاده می‌شود. استفاده از این مصالح نوین ساختمانی در ساختمان‌ها، مزایای بسیاری دارد. یکی از این مزایا، تنوع بالای رنگ‌آمیزی آن‌ها است. علاوه بر این، این ماده به عنوان یکی از جدیدترین مصالح، در برابر آب و رطوبت مقاوم است و قابلیت شستشوی آسانی دارد. همچنین، سبک بودن این ماده، نصب و حمل آن را آسان می‌کند. 

مطلب پیشنهادی: عایق پیش ساخته اتصالات

سنگ نور گذر

 سنگ نور گذر، یکی از محصولات صنعت ساختمان و مصالح نوین ساختمانی است که به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردش مورد توجه قرار گرفته است. این سنگ‌ها به‌صورت شفاف و نیمه شفاف در دسترس هستند و از ویژگی نورگیری بالایی برخوردارند که این به معنای انتقال نور از داخل به بیرون این سنگ به عنوان جدیدترین مصالح ساختمانی است. سنگ نور گذر به دلیل زیبایی بی‌اندازه‌ای که دارد، به‌عنوان یکی از جدیدترین مصالح در طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از این سنگ‌ها می‌توان نورپردازی بسیار زیبا و متفاوتی ایجاد کرد و ظاهری جدید و خاص به داخل ساختمان بخشید. علاوه بر این، سنگ نور گذر در صنعت ساختمان به‌عنوان یکی از متریال کاربردی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سنگ به دلیل ویژگی نور گذری بالایی که دارد، می‌تواند به‌عنوان یک عنصر زیبایی دهنده در پوشش دیوارها، سقف، در، پنجره و سایر قسمت‌های ساختمان به کار رود. همچنین، در طراحی فضاهای باز، می‌توان از این مصالح نوین ساختمانی برای ساخت نرده و پوشش‌های نمایشی استفاده کرد. 

 کاشی حرارتی

 کاشی‌های حرارتی از جمله محصولات صنعت ساختمان و جدیدترین مصالح هستند که با استفاده از الکتریسیته، گرما را از خود ساطع می‌کنند. این کاشی‌ها دوام و استحکام بسیار بالای دارند و از آب‌بندی بسیار خوبی هم برخوردار هستند. کاشی حرارتی، نوعی کاشی است که قابلیت تولید حرارت دارد. این کاشی‌ها از لعابی تشکیل شده‌اند که در آن یک رسانای جریان الکتریسیته وجود دارد. وقتی اختلاف ولتاژ به لعاب داده می‌شود، کاشی گرم می‌شود و حرارت تولید می‌کند. بدنه این مصالح نوین ساختمانی یک عایق حرارتی است که اجازه می‌دهد که حرارت تولید شده کاملاً در داخل کاشی حفظ شود و به بیرون هدر نرود. این نوع کاشی به عنوان جزئی از مصالح نوین ساختمانی دارای دوام و استحکام بالایی است و از آب‌بندی مناسبی برخوردار است؛ به همین دلیل کاشی حرارتی به‌عنوان یک راهکار مؤثر در گرمایش ساختمان‌ها استفاده می‌شود. استفاده از کاشی حرارتی در سیستم‌های گرمایشی ساختمان، به دلیل کارایی بالای آن‌ها و همچنین صرفه‌جویی در مصرف انرژی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. همچنین، این مصالح نوین ساختمانی در طراحی داخلی ساختمان‌ها نیز مورداستفاده قرار می‌گیرند و می‌توانند به‌عنوان یک عنصر دکوراتیو در داخل ساختمان به کار رود. محصولات صنعت ساختمان جدیدتر نیز به دلیل پیشرفت تکنولوژی و پژوهش‌های صورت‌گرفته در آینده به بازار عرضه خواهند شد.


1402.05.07